Belastingservice

ovd-belastingdienst

Rijbewijskeuring

ovd-rijbewijs

Korting zorgverzekering

ovd-zorg

Activiteiten

ovd-onderweg1


Bezoek een film en ga mee met de reisjes!

DE FILMS
Er is iets veranderd in de manier van omgaan met de kaartjes voor de Boreel bioscoop (Vue Deventer).

U reserveert uw kaartje bij Elly (tel 0570-608035). De uiterste dag waarop u kunt reserveren is de maandag voorafgaande aan de film. Vervolgens gaat u op de dinsdag naar de film en u betaalt hier de normale prijs van € 7,- U bewaart het kaartje en 1 x per 2 maanden krijgt u van de penningmeester geld terug. Een kaartje kost €7,- en u krijgt € 3.50 terug op vertoon van uw kaartje. Deze korting geldt alleen voor leden van Ouderen Vereniging Deventer en niet voor introducés.

U kunt de envelop met daarin het kaartje of de kaartjes bij Elly in de brievenbus gooien. (Ceintuurbaan 158). Uiteraard staat uw naam erop vermeld.
Resumerend :
1. U meldt Elly op tijd dat u naar de bioscoop gaat
2. U levert bij Elly uw kaartje(s) in.


DE REISJES
Vanwege de groeiende belangstelling gaan we het aanmelden voor en het betalen van uitstapjes anders doen. Op het moment dat u zich aanmeldt voor een activiteit gaat u ook gelijk betalen. Als uw bijdrage een week van tevoren niet binnen is, kunt u helaas niet mee.

U meldt zich aan bij Elly de Noord, te bereiken door te mailen info@ovdeventer.nl of telefonisch: 0570-608035, van 10.00 - 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag.