Recent zijn wij met het bestuur bij elkaar geweest.

Naast de activiteiten die we organiseren doen wij ook aan belangenbehartiging voor de ouderen in Deventer en natuurlijk voor onze leden. Om een goed beeld te krijgen van wat jullie bezighoudt willen we als bestuur graag een enquête houden onder onze leden.

De vragen hebben betrekking op: -wonen (hoe wonen je/jullie nu en hoe zou je in de toekomst het liefst willen wonen); -voorzieningen (welke voorzieningen zijn er nu in je buurt en welke voorzieningen mis je); -verzorging (ben je tevreden over het verzorgingsniveau in je buurt of mis je zaken).

Is er voldoende aandacht voor de ouderen in Deventer of mis je zaken die meer aandacht verdienen.

Naast deze vragen hebben we ook een aantal vragen over de activiteiten die georganiseerd worden en of jullie nog andere wensen hebben. Met de uitkomst van de enquête willen we in samenspraak met de andere ouderenbonden in Deventer in overleg treden met de gemeente Deventer en bespreken wat de gemeente kan betekenen voor ons.

In oktober hebben we de andere ouderen verenigingen uit Deventer uitgenodigd om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen hoe we de samenwerking kunnen versterken en ons sterk kunnen maken voor de belangen van de ouderen in Deventer richting gemeente en de politiek in Deventer.

Hierbij zal de uitkomst van de enquête ook meegenomen worden. De enquête is los bij de Elan gevoegd. Je kunt deze digitaal invullen en mailen naar secretariaat@ovdeventer.nl .

Hieronder download u de enquete.

download enquete