Jaarlijks helpen de vrijwillige belastinginvullers onze leden met de aangifte inkomstenbelasting en regelen zij eventueel de huur en/of zorgtoeslag. Uiteraard zijn al onze vrijwilligers goed opgeleid en op de hoogte van de laatste belasting- en toeslagregels.

Bent u gepensioneerd en heeft u een verzamelinkomen tot € 35.000,- (voor een alleenstaande) of tot € 50.000,- (voor gehuwden of samenwonenden), dan kunt u als lid van de Fasv en Ouderen Vereniging Deventer gebruik maken van deze belastinghulp. De kosten hiervan bedragen € 12,- en dient te worden overhandigd aan de belastinginvuller. Dit bedrag is voor onkosten, zoals reis-,kopieer-print, telefoonkosten, ed.

Vanaf 1 maart 2019 moet de belastingaangifte inkomstenbelasting over het jaar 2018 worden ingevuld. U dient zelf contact op te nemen met belastinginvuller die vorig jaar uw aangifte heeft verzorgd.

LET OP! U blijft altijd verantwoordelijk voor uw eigen aangifte, de belastingconsulent levert hulp op basis van door u verstrekte gegevens.